MESQUIDA MORA

MESQUIDA MORA mostra la il.lusió dels germans Bàrbara i Jaume per emprendre un nou repte personal a l’illa de Mallorca. Després de convertir les nostres vinyes a cultiu biodinàmic ens aventurem amb l’elaboració d’uns vins que expressen el potencial d’una vinya més viva, més sana, més autèntica.

ACROLLAM BLANC i ACROLLAM ROSAT són els vins frescs, els vins amb fruita que desprenen mediterraneïtat. Són dos vins d’illa, d’illa al revés. D’interior d’illa. Vins que recorden Mallorca.

TRISPOL i SÒTIL són els vins negres que mostren la versatilitat d’aquest projecte vitícola. Són dues maneres de fer vi. Diferents però alhora complementaris. Un trispol, un sòtil i molta il.lusió són els elements necessaris per començar un nou projecte vital. TRISPOL és terra, és cos, és estructura. SÒTIL és cel, és silueta, és lleugeresa, és sensibilitat.

Tots quatre elaborats amb un ampli mosaic varietal procedent de vinyes de més de trenta anys cultivades amb biodinàmica i tracció animal. Uns vins amb caràcter i emoció, on els petits detalls fan la diferència.


Localització
Dades de contacte
MESQUIDA MORA SL
Pas des Frare s/n, 07260 Porreres
Tel. 971 647 106 - 687 971 457
Fax: 971 168 205

info@mesquidamora.com www.mesquidamora.com
Horari
Dimarts i dijous a les 11:00 (avisar un dia abans de quantes persones vendràn)
Denominacions
Logo Govern