DESTIL·LERIES I CELLERS JORDI PERELLÓ
Els nostres avantpassats es dedicaven a l'elaboració de vi des de temps immemorials i esporàdicament elaboraven algun licor, fins l'arribada de la fil·loxera a Mallorca; per això manifestam que la nostra empresa es fundà al 1882, any en el qual ens posàrem de ple a la fabricació de licors. L'any 1940, per raons d'expansió ens traslladàrem a Palma (davant el conservatori nou de música), on hem estat fins l'any 1998; pel fet de trobar-nos instal·lats al bell mig de ciutat, ens vàrem traslladar al polígon industrial Son Bugadelles-Santa Ponça. Som una empresa elaboradora del Palo de Mallorca i de les Herbes de Mallorca (dolces, mesclades i seques). Les Herbes de Mallorca, estan destil·lades en alambins i macerades de forma totalment artesana, sense colorants ni cap producte artificial. El Palo de Mallorca, s'elabora a base de sucre cremat, quina, genciana i altres plantes i llavors aromàtiques. Som l'empresa Artesana núm. 174 El nostre Mestre Artesà té 3 Cartes de Mestre Artesà: alambiner, macerador de licors i licorer.

Dades de contacte
C. de la Mar Mediterrània núm. 48-50 (polígon Son Bugadelles), 07180 Santa Ponsa (Calvià)
Tel. 971 69 90 17
Fax: 971 69 77 26

trescaires@trescaires.com www.trescaires.com
 - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Denominacions
Logo Govern