Illes Balears Qualitat
Denominacions i marques
Vins
Denominacions d'origen
Indicacions Geogràfiques Protegides
Begudes Espirituoses
Marques de Garantia
Seccions destacades
Estadístiques
Estadístiques
Estadístiques globals
Legislació
Aliments Tradicionals
Informació
Catàleg
Estudis
Enoturisme
Gastronomia
Gastronomía
Receptes per producte
Receptes per còctel
Agrorutes
Cerca per producte
Cerca per zona
Oleorutes
Oleorutes
Olivars i oliveres
Rutes
Visita a tafones
Agroturismes
Restaurants
Establiments d'Or oleorutes
Recursos
Activitats
Unitats didàctiques
Infografies
Llibres de consulta
Galeria d'imatges
Vídeos
Pósters
Productes
Actualitat
IQUA
Preguntes
Enllaços
Agenda d'esdeveniments
Gastronomia
Rafael Sánchez
Plat d'Or - H.Arabella Sheraton - Palma
Tel: 971 78 71 00
arabella@arabella.es
RECEPTES DEL CUINER
Moixó d’ensaïmada de mallorca amb cremòs de xocolata gianduia
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Mitjana
Broqueta gelada d'Ensaïmada de Mallorca amb cotonets de sucre i estelletes de xocolata
Tipus de Plat
: Postre |
Dificultat
: Alta
Crema cremada d'Ensaïmada de Mallorca i vieires al vapor d'Herbes de Mallorca seques
Tipus de Plat
: Entrant |
Dificultat
: Mitjana
Accessibilitat
•
RSS1
•
© IQUA Institut de Qualitat Agroalimentària