Gastronomia
Sobrassada de Mallorca
AMANIDA DE PATATA I SOBRASSADA DE MALLORCA (NOVA)
: Entrant | : 4 | : Baixa
Ingredients

(per a quatre comensals):

 

600 g de patates cuites amb la pell

50 g de Sobrassada de Mallorca

Una cullerada de cibulet tallat a trossos regulars

1 ceba tallada ben fina

Una cullerada de vinagre

1 dl d’oli d’oliva

Mitja cullerada de mel

Fulles d’enciams variats

Sal i pebre blanc molt

1 dotzena d’olives negres

Preparació

Pelau les patates cuites i tallau-les a rodanxes.

 

Ofegau la ceba en una paella amb l’oli d’oliva. Afegiu-hi el vinagre, la mel i la Sobrassada de Mallorca i deixau-ho coure un minut.

 

Amaniu les patates amb el conjunt de la paella.

 

Condimentau el plat amb sal i un pessic de pebre blanc molt. Afegiu-hi el cibulet.

 

Disposau les patates al plat acompanyades d’un petit grapat de fulles d’enciam i olives negres.

 

 

Presentació

Recepta aportada pel Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca i elaborada per Antoni Pinya.

Amanida de patata i sobrassada de Mallorca (NOVA) - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca
C/ Cuba, 2 Bajo 07006 EL MOLINAR (Palma de Mallorca)
Tel: 971 25 61 84
correo@sobrasadademallorca.org www.sobrasadademallorca.org
Logo Govern