Gastronomia
Sobrassada de Mallorca
TUMBET AMB SOBRASSADA DE MALLORCA
: Plat principal | : 4 | : Baixa
Ingredients
600 g de patata pelada i tallada a rodanxes 600 g de albergínies tallades a rodanxes 500 g de pebres verds i tallats a trossos regulars 400 g de carabassons tallats a rodanxes 400 g de tomàtigues pelades i tallades a trossos petits 150 g de Sobrassada de Mallorca tallada a rodanxes primes 2 dents d'all Mig litre d'oli d'oliva i sal
Preparació
Encalentiu l'oli en una paella. Assonau per separat la patata, l'albergínia, els carabassons i els pebres amb un poc de sal. Fregiu primerament les patates, a continuació els carabassons, seguit de les albergínies i en darrer lloc els pebres. Disposau els quatre ingredients dins una cassola, primer les patates, a continuació la meitat de les rodanxes de sobrassada, després els carabassons i les albergínies, seguidament l'altra meitat de sobrassada i en darrer lloc els pebres. Retirau la majoria de l'oli restant de la paella. Fregiu els alls. Incorporau seguidament les tomàtigues. Assonau amb un poc de sal i pebre bo. Deixau coure set minuts aproximadament. Abocau la salsa sobre les verdures disposades dins la cassola. Serviu a continuació.
Tumbet amb Sobrassada de Mallorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Toni Pinya Florit
C. de Cuba, 2 baixos (Palma)
Tel: 971 256 184
correu@sobrassadademallorca.org
Logo Govern