Gastronomia
Sobrassada de Mallorca
PETITS BESCUITS AMB ALBERCOC I SOBRASSADA DE MALLORCA
: Postre | : 8 | : Baixa
Ingredients
125 g de farina fluixa 150 g sucre 25 g de sucre en pols 5 ous Una mica de vainilla en pols 50 g de mantega 4 albercocs tallats per la meitat 70 g Sobrassada de Mallorca
Preparació
Formau motlles individuals amb paper d'alumini amb la base d'un tassó de vidre. Untau cada motlle amb la mantega fosa i espolsau-los amb un poc de farina. Montau els rovells amb 125 g de sucre i la vainilla fins doblar el seu volum inicial. Montau les clares a punt de neu i mesclau-les amb els rovells. Afegiu la farina poc a poc i amb una espàtula anau mesclant el batut. Ompliu amb la mescla els motlles fins a la meitat, disposats en una llauna d'enfornar. Colocau damunt mig albercoc, un tros de sobrassada de Mallorca i un poc de sucre. Coeu dins el forn calent a 180°C durant 20 minuts aproximadament. Retirau els motlles del forn una vegada cuita la pasta i retirau el paper d'alumini.
Presentació
Disposau els bescuits sobre els plats empolsinats amb sucre en pols. Decorau amb un puré de fruita o un cordó de sobrassada amb mel.
Petits bescuits amb albercoc i Sobrassada de Mallorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Toni Pinya Florit
C. de Cuba, 2 baixos (Palma)
Tel: 971 256 184
correu@sobrassadademallorca.org
Logo Govern