Gastronomia
Ensaïmada de Mallorca
TORRADETES D'ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB ESPUMA DE CREMA CATALANA I SALSA DE MAGRANES DOLCES
: Postre | : 0 | : Mitjana
Ingredients
1 Ensaïmada de Mallorca familiar sense sucre 2 magranes 30 g de aromatitzants (pell de taronja, pell de llimona i rama de canyella) 75 ml de llet 300 ml de nata líquida 150 g de sucre 3 ous Fulles de menta
Preparació
- Torradetes d'Ensaïmada de Mallorca Talleu uns ovals de l'Ensaïmada de Mallorca i poseu-los a remull dins un poc de llet. Una vegada que han absorbit la llet, es reserven i, arribat el moment, es passen per ou batut i es fregeixen amb oli d'oliva verge extra. - Espuma de crema catalana Poseu la nata, la llet, els aromatitzants i 50 gr de sucre en una casserola i porteu a ebullició. Apart, separeu els blancs d'ou dels rovells i bateu aquestes darreres amb la resta de sucre. Una vegada fusionat, mescleu tot i torneu a posar al foc fins obtenir una textura de salsa. Deixeu refredar i poseu en el sifó a reposar 4 hores com a mínim dins la gelera. - Salsa de magranes dolces Extraieu el suc de les magranes (reserveu alguns grans per decorar), mescleu amb un poc de sucre dins un cassó i porteu a ebullició deixant-lo reduir fins obtenir la textura desitjada.
Presentació
Col·loqueu les torradetes superposades en el plat i devora poseu l'espuma de crema catalana. Amb un pinzell, pinteu el plat amb la reducció de magranes. Decoreu amb un parell de grans de magrana i fulles de menta.
Logo Govern