LASANYA D'ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB UNTABLE DE SOBRASSADA I CODONY AMB SALSA DE FORMATGE MAONÈS AL TOC D'OLI D'ALFÀBREGA
: Entrant | : 0 | : Baixa
Ingredients
1 Ensaïmada de Mallorca tamany familiar sense sucre
Un tros de sobrassada
Una terrina de codonyat
500 ml de nata líquida
Un tros de formatge Maonès
Nou moscada
Pebre blanc
Sucre lustre
Nous
Caramel
Oli d'alfàbrega
Preparació
Obriu per la meitat l'Ensaïmada de Mallorca i, a la part corresponent a la base, talleu amb un motlle rodó tres discs d'ensaïmada. Introduïu-los dins el forn uns minuts fins que es tornin cruixents.
Prepareu l'untable mesclant el codonyat amb la sobrassada. Poseu al foc la nata amb el formatge Maonès per preparar la salsa, condimenteu amb nou moscada, sal i pebre blanc.
Presentació
Prepareu la lasanya alternant capes d'ensaïmada i untable. Cobriu amb la salsa. Decoreu amb un cruixent d'ensaïmada amb sucre lustre, nous amb caramel i oli d'alfàbrega.