Gastronomia
Ensaïmada de Mallorca
LASANYA D'ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB UNTABLE DE SOBRASSADA I CODONY AMB SALSA DE FORMATGE MAONÈS AL TOC D'OLI D'ALFÀBREGA
: Entrant | : 0 | : Baixa
Ingredients
1 Ensaïmada de Mallorca tamany familiar sense sucre Un tros de sobrassada Una terrina de codonyat 500 ml de nata líquida Un tros de formatge Maonès Nou moscada Pebre blanc Sucre lustre Nous Caramel Oli d'alfàbrega
Preparació
Obriu per la meitat l'Ensaïmada de Mallorca i, a la part corresponent a la base, talleu amb un motlle rodó tres discs d'ensaïmada. Introduïu-los dins el forn uns minuts fins que es tornin cruixents. Prepareu l'untable mesclant el codonyat amb la sobrassada. Poseu al foc la nata amb el formatge Maonès per preparar la salsa, condimenteu amb nou moscada, sal i pebre blanc.
Presentació
Prepareu la lasanya alternant capes d'ensaïmada i untable. Cobriu amb la salsa. Decoreu amb un cruixent d'ensaïmada amb sucre lustre, nous amb caramel i oli d'alfàbrega.
Lasanya d'Ensaïmada de Mallorca amb untable de sobrassada i codony amb salsa de formatge Maonès al toc d'oli d'alfàbrega - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Abert Amer, Llorenç Cardell i Neus Llull
Abert Amer, Llorenç Cardell i Neus Llull - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern