Gastronomia
Ensaïmada de Mallorca
BROQUETA GELADA D'ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB COTONETS DE SUCRE I ESTELLETES DE XOCOLATA
: Postre | : 4 | : Alta
Ingredients
Gelat d'Ensaïmada de Mallorca ¼ d’Ensaïmada de Mallorca (per a 8 o 10 persones) 100 g de xocolata de cobertura ratllada (per a ornar) 135 g de sucre 15 g d'estabilitzant 1 l de llet semidesnatada 250 ml d'aigua 6 vermells d’ou El suc d'una llimona Cotonets de sucre 50 g de sucre perlat
Preparació
Ofegau en un recipient l'Ensaïmada de Mallorca esmicolada i la llet semidesnatada, bolliu-ho i deixeu-ho reposar 20 minuts. Coleu-ho. En un altre recipient mesclau el sucre, l'estabilitzant, la llet que hem colat, l'aigua, els vermells d’ou i el suc de llimona. Coeu-ho a 100ºC durant 3 minuts. Abocau-ho tot a la geladora, on es munta fins a obtenir la textura de gelat cremós. Preparau unes bolles de gelat punxades amb broquetes i manteniu-les congelades. En un recipient afegiu el sucre perlat i dissoleu-ho. Abocau-ho a la màquina de fer cotó de sucre. Embolicau la broqueta gelada amb els cotonets de sucre.
Presentació
Col·locau la broqueta de gelat d'Ensaïmada de Mallorca i els cotonets de sucre enmig del plat. Espolsau-ho amb les estelletes de la xocolata ratllada.
Broqueta gelada d'Ensaïmada de Mallorca amb cotonets de sucre i estelletes de xocolata - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Rafael Sánchez
Rafael Sánchez - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Rafael Sánchez
Plat d'Or - H.Arabella Sheraton - Palma
Tel: 971 78 71 00
arabella@arabella.es
Logo Govern