Gastronomia
Ensaïmada de Mallorca
MOIXÓ D’ENSAÏMADA DE MALLORCA AMB CREMÒS DE XOCOLATA GIANDUIA
: Postre | : 4 | : Mitjana
Ingredients
Decoració Pistatxos capolats Pensaments (flors comestibles) Moixó ½ Ensaïmada de Mallorca (per a 8 o 10 persones) 200 ml de suc de taronja 50 ml de licor de taronja Cremòs de Gianduia 150 g de sucre 700 ml de nata 200 g de vermells d’ou 450 g de xocolata gianduia
Preparació
Col·locau damunt la base d'una placa de metall paper sulfurat. Afegiu-hi l'Ensaïmada de Mallorca per capes (uns 12 cm d'alt). Cobriu-la amb tres parts de la taronja acabada de sucar i una part del licor de taronja. Tapau-ho amb paper sulfurat. Col·locau al damunt una altra placa de la mateixa mida i premsau-ho durant 12 hores aproximadament. Posau en un recipient el sucre i la nata. Bulliu-ho durant dos minuts. Barrejau-ho amb els vermells d’ou al bany maria. Colau-ho amb un colador xinès fi. Afegiu-hi la xocolata gianduia i mesclau-ho fins a obtenir una mescla cremosa. Posau-ho en fred.
Presentació
Disposau el moixó enmig del plat. Posau el cremòs en forma de bolleta devora el moixó. Decorau-ho amb una mica de pistatxo capolat i uns pètals de pensaments.
Moixó d’ensaïmada de mallorca amb cremòs de xocolata gianduia - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Rafael Sánchez
Rafael Sánchez - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Rafael Sánchez
Plat d'Or - H.Arabella Sheraton - Palma
Tel: 971 78 71 00
arabella@arabella.es
Logo Govern