Gastronomia
Oli de Mallorca
PA AMB OLI DE SARDINES AMB OLI DE MALLORCA
: Entrant | : 3 | : Baixa
Ingredients
6 sardines 6 llesques de pa mallorquí 6 tallades de cuixot salat 6 tallades de cuixot salat fregit 1 tomàtiga ½ tomàtiga tallada a daus 1 all tendre 2 sofrits 10 g de tàperes Julivert, cerfull, fonoll i cibulet Un parell de fulles d’escarola Suc de llimona Oli de Mallorca Vinagre de xerès Pebre i sal
Preparació
Netejau i escatau les sardines. Filetejau-les i saltau-les amb Oli de Mallorca. Després, deixau macerar les sardines amb el julivert, el cerfull, el fonoll, sibulet, l’Oli de Mallorca, un poc de suc de llimona, sal i pebre bo. A part, blanquejau la tomàtiga amb aigua bullent i llevau-li la pell. Sofregiu-la, la tomàtiga pelada tallada a quarts, amb l’Oli de Mallorca. Torrau les llesques de pa.
Presentació
Posau damunt el pa torrat la tomàtiga tallada a quarts, el cuixot salat i la sardina. Col·locau damunt el plat la torrada una vegada l’hàgiu tallada a la mida de la sardina. Acompanyau-ho d’una marinada feta amb la mitja tomàtiga tallada a daus, els sofrits, l’all tendre, les tàperes, el cibulet, l’Oli de Mallorca, el vinagre de xerès, sal i pebre bo. Decorau-ho amb les tallades de cuixot salat fregit i unes fulles d’escarola.
Pa amb oli de sardines amb Oli de Mallorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Josef Sauerschell
Josef Sauerschell - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Josef Sauerschell
Es Racó d'Es Teix - Sa Vinya Vella, 6 - Deià
Tel: 971 63 95 01
Logo Govern