Gastronomia
Oli de Mallorca
CARRÉ DE XAI AMB CROSTA D’OLIVES I OLI DE MALLORCA
: Plat principal | : 2 | : Mitjana
Ingredients
2 costellams de xai de 380 a 450 grams 6 cullerades d’Oli de Mallorca 2 escalunyes 100 g d’olives negres 100 g d’olives verdes 2 grans d’all 1 manat de farigola 100 g de pa blanc ratllat Oli de Mallorca Pebre i sal
Preparació
Encalentiu l’Oli de Mallorca i feis un sofregit amb l’escalunya, l’all picat, la farigola i les olives sense pinyol i picades. Mesclau-ho amb el pa blanc ratllat i un raig d’Oli de Mallorca. Formau una pasta per fer la crosta i reservau-la. Adobau el xai i enfornau-lo uns de 10 a 15 minuts a 170ºC. Quan faltin 5 minuts per acabar de coure el carré, treis-lo del forn i cobriu la part plana amb la pasta preparada anteriorment per fer la crosta. Tornau-lo a enfornar.
Presentació
Col·locau el carré damunt el plat. Acompanyau la carn amb patató o patates gratinades i amb verdures de temporada saltades amb Oli de Mallorca al punt.
Carré de xai amb crosta d’olives i Oli de Mallorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Josef Sauerschell
Josef Sauerschell - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Josef Sauerschell
Es Racó d'Es Teix - Sa Vinya Vella, 6 - Deià
Tel: 971 63 95 01
Logo Govern