Gastronomia
Sobrassada de Mallorca
LLAMPUGA A LA PLANXA AMB BARRA DE PATATA I FORMATGE MAHÓN-MENORCA
: Plat principal | : 4 | : Mitjana
Ingredients
15 unitats de patató 120 g de Sobrassada de Mallorca 120 g de formatge Mahón-Menorca semimadurat 80 g de mantega 480 g de filets de llampuga 12 g de llavors de rosella 1 cullerada de quallada de formatge 1 cullerada de caviar
Preparació
Enfornau les patates amb la pell durant 30 minuts a 180ºC; després, pelau-les i ratllau-les. Ratllau el formatge Mahón-Menorca. Encalentiu la Sobrassada de Mallorca i llevau-li l’excedent de greix. Mesclau-ho amb la mantega. Estirau-ho en una placa, nivellar-ho a 2 cm d’alt i congelau-ho. Tallau un rectangle de 5 cm per 2 cm i marcau-lo a la planxa. Retirau-lo de la planxa i pels costats rebossau-ho en les llavors de rosella; acabau de coure-ho al forn. Marcau la llampuga a la planxa. Aire de tomàtiga 500 ml de sèrum de tomàtiga 15 g de lecitina Mesclau els ingredients i treballau-los amb una batedora. Picada pebre 1 Ceba 2 tomàtigues 20 g de coriandre 7 gotes de tabasco Tallau-ho tot en petits daus i mesclau-ho.
Presentació
Dins un plat calent col·locau la barra de patata, formatge Mahón-Menorca i Sobrassada de Mallorca; a sobre posau dos filets de llampuga. Al damunt, posau-hi la picada pebre. Acabau amb una cullarada d’aire de tomàtiga. Decorau el plat amb quallada de formatge i caviar.
Llampuga a la planxa amb barra de patata i formatge mahón-menorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Koldo Royo
Koldo Royo - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Koldo Royo
Av.Ingeniero G.Roca, 3 - Palma
Tel: 971 73 24 35
reservas@koldoroyo.com www.koldoroyo.com
Logo Govern