Gastronomia
Oli de Mallorca
TRUITA DE TRUFA AMB FORMATGE MAHÓN-MENORCA
: Entrant | : 4 | : Baixa
Ingredients
8 ous casolans 10 ml d’oli de trufa 5 g de trufa negra ratllada 30 g de formatge Mahón-Menorca ratllat 30 g de formatge parmesà ratllat 10 ml d’Oli de Mallorca 40 g d’ensalada variada de germinats Pebre i sal
Preparació
Bateu lleugerament els ous i afegiu-hi sal, pebre bo, els dos formatges tallats a daus petits i l’oli de trufa. Dins una paella ben calenta anau fent la truita, de tal manera que us quedi ben feta per fora i poc feta per dins. Trempau l’ensalada.
Presentació
Damunt un plat calent, col·locau la truita de Formatge Mahón-Menorca i acompanyau-la amb l’ensalada de germinats i una ratlladura de trufa negre.
Truita de trufa amb formatge mahón-menorca - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Koldo Royo
Koldo Royo - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Koldo Royo
Av.Ingeniero G.Roca, 3 - Palma
Tel: 971 73 24 35
reservas@koldoroyo.com www.koldoroyo.com
Logo Govern