Gastronomia
Herbes de Mallorca
CREMA SABAIONA D'HERBES DE MALLORCA DOLCES
: Postre | : 4 | : Baixa
Ingredients
Crema Sabaiona 3 vermells d'ou 10 ml d'Herbes de Mallorca dolces 40 ml de Champagne 10 g de sucre 4 fulls de gelatina mullats 125 ml de nata batuda no ensucrada 1 esquitx de suc de llimona Gelat de poma i Herbes de Mallorca 1 poma grossa 30 g de panses 40 ml d’Herbes de Mallorca mesclades 50 g de mantega Suc de llimona 250 ml de llet 250 ml de nata 4 vermells d'ou 2 ous 100 g sucre Mitja beina de vainilla Canyella en pols
Preparació
Bateu els vermells d'ou amb les Herbes de Mallorca, el champagne i el sucre al bany maria, fins que la pasta comenci a quallar. Afegiu-hi, anant molt alerta, la gelatina mullada i deixau-la reposar durant 1 hora a la gelera. Just abans del muntatge, afegiu-hi, anant amb compte, el suc de la llimona i la nata batuda. Pelau la poma, llevau-li el cor, tallau-la i esquitxau-la amb suc de llimona. Posau la mantega en una paella fins que es dauri i afegiu-hi els daus de poma i les Herbes de Mallorca mesclades. Condimentau-ho amb canyella i deixau-ho confitar completament; després, deixau-ho refredar. Bateu la llet, la nata, els ous, el sucre i el contingut d'una beina de vainilla al bany maria, fins que sigui calent, però sense deixar-ho bullir. Posau la mescla en una geladora i congelau-la. Quan la mescla estigui congelada i sigui de consistència espessa, afegiu-hi les pomes i guardau-la al congelador.
Presentació
Utilitzau una mànega pastissera i ompliu el fons d'una copa de cava amb el gelat de poma i Herbes de Mallorca. Damunt el gelat, posau-hi un parell de cullerades soperes de la crema sabaiona. Damunt la sabaiona, una altra capa de gelat de poma i Herbes de Mallorca. Per acabar, posau damunt el gelat un parell més de cullerades de la crema sabaiona.
Crema sabaiona d'Herbes de Mallorca dolces - Receptes - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Gerhard Schwaiger
Gerhard Schwaiger - Cuiners - Gastronomia - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Gerhard Schwaiger
Tristán - Puerto Portals
Tel: 971 67 55 47
info@tristan-restaurant.com www.grupotristan.com
Logo Govern