Gastronomia
Oli de Mallorca
RISOTTO D’OLIVES AMB ENSALADA DE PA I XORIÇO AMB HERBES
: Plat principal | : 2 | : Baixa
Ingredients
200 g d’arròs arbori net 1 cullerada d’escalunya picada 1 all picat 3 cullerades d’olives trossejades 100 ml de vi blanc 500 ml de brou de verdures 50 g de formatge parmesà ratllat 100 g de xoriço en trinxes 100 g de pa blanc tallat en daus petits 100 g d’herbes fresques (julivert, alfabaguera, cibulet, cerfull, api, levístic) Oli de Mallorca Sal Pebre bo
Preparació
Dins una greixonera ofegau lleugerament l’escalunya i l’all dins l’Oli de Mallorca fins que estiguin daurats. Afegiu-hi l’arròs, sofregiu-ho uns minuts i condimentau-ho. Abocau-hi el vi blanc i anau-hi afegint el brou de verdures. Al final, incorporau-hi les olives i el parmesà fins que l’arròs espesseixi. En una paella encalentiu un poc d’Oli de Mallorca, i sofregiu-hi el xoriço i els dauets de pa fins que estiguin daurats. Deixau-ho refredar una mica i mesclau-ho amb les herbes picades.
Presentació
Posau-hi el risotto dins un plat, acompanyau-lo de l’ensalada de pa i xoriço per damunt, i trempau-ho amb Oli de Mallorca.
Logo Govern