Guia d’Anàlisi Sensorial de l’Oliva de Mallorca
( 17/07/14 )

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida “Oliva de Mallorca” va presentar la Guia d’Anàlisi Sensorial de l’Oliva de Mallorca.

 

Desenvolupat per la Catedràtica Dra. Susana Simal, del grup de recerca en Enginyeria Agroalimentària del Departament de Química de la UIB, es tracta d’un mètode per al control i certificació del producte.

 

L‘objecte de la guia és posar a disposició del sector una metodologia per a l‘avaluació sensorial de mostres d‘Oliva de Mallorca segons el que estableix el seu Reglament. L‘abast d‘aquesta guia és d‘aplicació en el Panell de Tast del Consell Regulador de la DOP Oliva de Mallorca per a l‘avaluació de mostres. Aquests mètodes sensorials avaluen les característiques organolèptiques del producte i pretenen ser una guia per als tastadors.

Guia d’Anàlisi Sensorial de l’Oliva de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern