Palo de Mallorca
( 04/09/14 )

El Palo de Mallorca es caracteritza pel seu color obscur i la seva aroma característica. Es tracta d’un licor amb indicación geogràfica que s’elabora a l’illa de Mallorca des de la meitat del segle XIX.
 
Tradicionalment, aquesta beguda espirituosa ha tingut una gran acceptació a Mallorca, tant a nivell industrial com casolà. En l’actualitat, ha donat lloc a noves creacions i aplicacions, gràcies als alumnes de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, que han transformat i modernitzat aquesta beguda clàssica i tradicional mitjançant la creació d’originals receptes de còctels.

La pàgina web www.illesbalearsqualitat.es posa a la vostra disposició quatre originals receptes de còctels realitzats amb Palo de Mallorca, amés d’altres receptes realitzades amb productes amb indicació de qualitat de les Illes Balears.

Palo de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern