Producció de vins de qualitat de les Illes Balears en 2014
( 30/12/14 )

L’any 2014 la superfície total de vinya declarada del conjunt de vins amb Denominació d’Origen i Vins de la Terra assolí les 1.439,15 hectàrees, el que suposa un augment del 7,37% respecte de l’any anterior.

 

La quantitat de raïm veremat en aquestes vinyes i destinat a l’elaboració de vi de qualitat va ser 2.145,8 tones de raïm blanc i 5.549,7 de negre, el que fa un total de   7.695,5 tones.


Pel que fa al vi elaborat va a assolir un volum de 48.675,75 hectolitres. El vi negre va ser el majoritari amb el 56% del volum total, seguit del blanc amb el 28% i el rosat amb un 16%.

 

Més informació a

http://www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1492093?nom=%20DADES+TOTAL+PRODUCCIO+VINS+DQ+2014.pdf&mime=application%2Fpdf

Producció de vins de qualitat de les Illes Balears en 2014 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern