Dades de producció de Vi de la Terra Menorca en 2014
( 24/02/15 )

L’any 2014 la superfície total de vinya en producció de la Indicació Geogràfica Vi de la Terra Menorca assolí 41,25 hectàrees, el que suposa un augment del 40,27% respecte de l’any anterior.

 

La quantitat de raïm veremat en aquestes vinyes i destinat a l’elaboració de vi va ser 73.518 Kg de raïm blanc i 99.913Kg de negre, el que fa un total de 173.431 Kg, un increment del 29,80% respecte l’any 2013

 

Pel que fa al vi elaborat va a assolir un volum de 1.196,44 hectolitres, un 30,85% mes que l’any anterior. El vi blanc va ser el majoritari amb 531,57hl, seguit del negre amb 414,65 hl i el rosat amb 250,22 hl.

Dades de producció de Vi de la Terra Menorca  en 2014 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern