L’ANY 2016 LA PRODUCCIÓ DE VI DOP/IGP DE BALEARS S'INCREMENTÀ UN 10,2%
( 29/12/16 )

La producció de vi destinat a denominació d'origen o vi de la terra de la verema 2016 va ser de 60.013 hl, es incrementar un 10.2% en relació a l'anyada 2015. El vi negre representa el 44,5% de la producció de vi, seguit del blanc amb un 30,6% i del rosat amb un 24,9%.

L'any 2016 es van veremar 9.318 tm de raïm, un 70% de raïm negre i un 30% de raïm blanc, un 12% més en relació a la producció de la verema anterior, la producció mitjana per hectàrea va ser de 5.897 kg, un 15% superior a l'anyada anterior.

Totes les denominacions d'origen i vins de la terra van incrementar la producció, representant el vi destinat a denominació d'origen el 49% de la producció.

A la secció d'estadística del web www.illesbalearsqualitat.cat pot consultar la informació de cada denominació d'origen i vi de la terra.

Més informació: 

L’ANY 2016 LA PRODUCCIÓ DE VI DOP/IGP DE BALEARS S'INCREMENTÀ UN 10,2% - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern