La “Porcella de porc negre mallorquí” s’incorpora al Catàleg d'aliments tradicionals de les Illes Balears
( 27/03/17 )

El passat dijous, 23 de març de 2017, la Comissió d’aliments tradicionals de les Illes Balears (CATIB) ha proposat al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca inscriure a la “Porcella de porc negre mallorquí” al Catàleg d’aliments tradicionals de les Illes Balears.

 

La Comissió considerà que es tracta d’una raça autòctona, reuneix unes característiques diferencials i que esta documentat l’antiguitat de l’ús del nom.

 

La “Porcella de porc negre mallorquí serà l’aliment tradicional amb número d’inscripció 20 del Catàleg d’aliments tradicionals de les illes Balears.

 

Per a consultar-ne la fitxa podeu accedir a:

 

La “Porcella de porc negre mallorquí” s’incorpora al Catàleg d'aliments tradicionals de les Illes Balears - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern