El cuiner Ricardo Rossi, guanyador d’Oleotapa 2017
( 16/05/17 )

El cuiner Ricardo Rossi, de l’Hotel Valldemossa, va resultar guanyador de la cinquena edició d’Oleotapa, el concurs de tapes amb oli d’oliva verge extra que convoca el consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca.

La seva tapa “Tataki de vedella amb blat de moro, tomàtiga, pastanaga i emulsió marinada” reunia totes les qualitats pel que fa a la incidència sensorial de l’Oli de Mallorca, la qualitat organolèptica, la complexitat tècnica i la presentació.

Les tapes “Moll amb sentiment menorquí’, de Llorenç Bagur (Mesón Can Pedro) i “Gambes al ajillo d’O” de José Cortés (Diablito) han estat premiades amb el segon i tercer premi respectivament

Més informació:

 

El cuiner Ricardo Rossi, guanyador d’Oleotapa 2017 - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern