Un 31% de mallorquins i mallorquines manifesten que compren l’oli d’oliva de les Illes Balears
( 12/06/17 )

L’any 2016, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU varen dur a terme l’estudi del consum i la procedència dels aliments a Mallorca.

 

Aquest estudi conclogué que més del 95% dels consumidors i les consumidores  compren oli d’oliva, i que un 31% d’aquests diuen que el compren d’origen Balear.

 

El perfil del consumidor de l’oli d’oliva és; un home, nascut a les Illes Balears i menor de 46 anys.

 

A l’enllaç següent es pot consultar l’estudi complet.

 

Més informació:

 

Un 31% de mallorquins i mallorquines manifesten que compren l’oli d’oliva de les Illes Balears  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern