La frescor, factor de compra d’aliments més determinant
( 31/07/17 )

L’any 2016 l’empresa SEMILLA SAU i la direcció general d’agricultura i ramaderia, varen dur a terme l’estudi dels factors de decisió de compra d’aliments a Mallorca.

L’estudi conclogué que el factor més valorat pels consumidors i les consumidores, és la frescor del producte, seguit del preu, la relació qualitat-preu i la qualitat.

Les dones, de la part forana i que viuen en família, correspon al  perfil de les persones que valoren com a molt important el factor frescor.

El factor preu és molt important per les dones de 46 anys o més, de la part forana i que viuen en família.

I finalment, el perfil dels que es decanten pel factor qualitat correspon a menors de 46 anys, nascuts a les Illes Balears, residents a Palma i que compren a l’hipermercat.

Més informació: 

La frescor,  factor de compra d’aliments més determinant  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern