El 62% de mallorquins i mallorquines afirmen que compren meló eriçó
( 08/08/17 )

L’any 2016, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU  realitzaren  un estudi del consum d’aliments tradicionals de les Illes Balears per part de les persones de Mallorca.

 

Respecte al meló eriçó, l’estudi conclou que un 62% dels enquestats en consumeixen al manco una vegada a l’any. Els factors més destacables del perfil del consumidor d’aquest producte és que el prefereixen les persones majors de 45 anys, nascudes a les Illes Balears, residents a la part forana, que viuen en família i que el solen comprar al supermercat.

 

A l’enllaç següent es pot consultar l’estudi complet.

 

Més informació:

El 62% de mallorquins i mallorquines afirmen que compren meló eriçó - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern