La DOP Oli de Mallorca presentà els seus olis d’oliva de la campanya 2017/18
( 27/02/18 )

A la nit de l’Oli, la Denominació d’Origen Oli de Mallorca presentà el passat dimecres els olis d’oliva verge extra de la campanya 2017-2018.

 

El Consell Regulador té com a objectiu que consumidors, restauradors i comercialitzadors, puguin conèixer de la ma dels propis oliers les darreres novetats.

 

 

Els assistents van poder conèixer i tastar els olis d’oliva verge extres de vint-i-tres envasadors de tota Mallorca, elaborats amb les distintes varietats d’oliva emparades per la DOP Oli de Mallorca (Mallorquina, Arbequina y Picual).

 

Durant l’esdeveniment es va reconèixer a Olis des Pla, Olis Sóller, Corporació Rosselló Castell i Oli de Jornets pels guardons obtinguts durant l’any 2017 a diferents certàmens internacionals en que hi partciparen i en agraïment per la seva contribució a la promoció i difusió internacional del segell Oli de Mallorca.

 

 

La DOP Oli de Mallorca presentà els seus olis d’oliva de la campanya 2017/18  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern