El cuiner Raúl Ballesteros, guanyador de la edició d’enguany del concurs de cuina “Oleotapa”
( 10/04/18 )

El cuiner Raul Ballesterors, del Restaurant Sumailla, va resultar guanyador de la sisena edició d’Oleotapa, el concurs de tapes amb oli d’oliva verge extra que convoca el consell regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca

 

El plat guanyador “Shime Saba a l’aire de Sóller amb bombó de tomàtiga Yucatán”, segons el jurat aconseguia integrar totes les qualitats sensorials de l’oli d’oliva verge de Mallorca.

 

Els plats “Escamarlà confitat amb oli de cítrics amb coca de xeixa’, de Ricardo Rossi (Restaurant-Hotel Valldemossa) i “Caneló d’Oli de Mallorca amb trempò i gambes de Sóller” de Llorenç Bagur (Restaurant Ca’n Pedro) han estat guardonats amb el segon i tercer premi respectivament.

 

 

 
El cuiner Raúl Ballesteros, guanyador de la edició d’enguany del concurs de cuina “Oleotapa”  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern