Durant el curs escolar 2016-2017, l’Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears i l’empresa SEMILLA SAU realitzaren l’estudi del consum d’aliments de les Illes Balears entre les famílies de Mallorca amb infants escolaritzats. Aquest estudi s’ha comparat amb els quatre estudis referents al consum d’aliments entre les persones de Mallorca i publicats a aquest portal web a l’apartat Recursos, llibres de consulta.
Les diferenciacions més destacables del segment de població “famílies amb infants escolaritzats” respecte el conjunt dels consumidors de Mallorca són:
– Més preferència pels aliments de les Illes Balears.
– Consumir més Oli de Mallorca, Sobrassada de Mallorca, Ensaïmada de Mallorca, Oliva mallorquina i Ametlla mallorquina i ser menys consumidors de vins i begudes espirituoses.
– Atribuir més importància a la frescor i la qualitat, així com al producte ecològic i menor importància al factor preu, presentació o marca.
A l’enllaç següent es pot consultar l’estudi complet.