El 41% de les persones de Mallorca consideren molt important el lloc de procedència dels aliments.
( 22/10/18 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, ha desenvolupat un estudi per avaluar la importància de diversos factors en la decisió de compra de les persones de Mallorca.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes a l’enllaç annex.

 

Es va sol·licitar a les persones entrevistades la importància dels següents factors a l’hora de comprar aliments: qualitat, frescor, preu, oferta, costum, origen, presentació, marca i ecològic.

 

L’estudi conclou que el 41% de les persones de Mallorca consideren que el lloc d’origen dels aliments és molt important a l’hora de la compra. A l’any 2016 el percentatge de persones que consideraven molt important el factor origen era del 31%. S’observa que el factor origen supera als factors presentació i marca.

Les persones que més valoren la qualitat són les majors de 46 anys, nascudes a les Illes Balears, residents a Palma i que compren a la botiga o al mercat.

 

Més informació:

El 41% de les persones de Mallorca consideren molt important el lloc de procedència dels aliments. - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern