Fort increment del consum local de Sobrassada de Mallorca.
( 05/11/18 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments.

 

Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes en link annexo.

 

L’estudi conclou que el 57% de les persones entrevistades compren Sobrassada de Mallorca. Cal destacar que un 15% de les persones manifesten que compren Sobrassada de Mallorca totes les setmanes.

 

En relació a l’any 2016 s’observa que el nombre de persones que compren Sobrassada de Mallorca s’ha incrementat del 43% al 57%. A més a més ha augmentat d’un 12% a un 15% el nombre de persones que compren Sobrassada de Mallorca totes les setmanes.

 

El perfil del consumidor de Sobrassada de Mallorca és una persona nascuda a les Illes Balears, major de 46 anys, que viu en família i té preferència per comprar a la botiga.

 

Fort increment del consum local de Sobrassada de Mallorca.  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern