El factor MARCA perd importància en la decisió de compra d’aliments per part de les persones de Mallorca
( 12/11/18 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, ha desenvolupat un estudi per avaluar la importància de diversos factors en la decisió de compra de les persones de Mallorca.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de l’entrevista a l’enllaç adjunt.

 

Es va sol·licitar a les persones entrevistades la importància dels següents factors a l’hora de comprar aliments: qualitat, frescor, preu, oferta, costum, presentació, marca i ecològic.

 

L’estudi conclou que la marca dels aliments és poc important pel 32% dels consumidors. A l’any 2016 el percentatge de persones que consideraven poc important el factor marca era el 18%.

 

Les persones que més valoren la marca són les nascudes a les Illes Balears, que viuen en família i resideixen a Palma.

 

Més informació

El factor MARCA perd importància en la decisió de compra d’aliments per part de les persones de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern