El 38% de les persones de Mallorca manifesten que compren Herbes de Mallorca
( 26/11/18 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes a l’enllaç annex.

 

L’estudi conclou que el 38% de les persones entrevistades compren Herbes de Mallorca, si bé les compren esporàdicament.

 

A l’any 2016 el 42% de les persones manifestaven comprar Herbes de Mallorca, per la qual cosa s’observa una disminució en el consum, confirmada amb les dades de comercialització de l’any 2017 que les vendes d’Herbes de Mallorca a les Illes Balears van disminuir un 9%.

 

L’any 2017 es comercialitzaren a les Illes Balears 805.400 litres d’Herbes de Mallorca, la qual cosa representa el 70% de la comercialització total (1.143.113 litres)

 

El perfil del consumidor d’Herbes de Mallorca és un home nascut a les Illes Balears, que viu a la part forana i les compra a l’hipermercat.

 

El 38% de les persones de Mallorca manifesten que compren Herbes de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern