El 55% de les persones de Mallorca manifesten que compren Oli de Mallorca
( 02/01/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevista 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevista en el link annexo.

 

L’estudi conclou que el 55% de les persones entrevistades compren Oli de Mallorca, si bé el 91% manifesten que és una compra esporàdica.

 

A l’any 2016 el 36% de les persones manifestaven comprar Oli de Mallorca, per la qual cosa s’observa un increment en el consum, confirmada amb les dades de comercialització de l’any 2017 que les vendes d’Oli de Mallorca a les Illes Balears  es van incrementar un 5%.

 

L’any 2017 es comercialitzaren a les Illes Balears 221.762 litres d’Oli de Mallorca, la qual cosa representa el 80% de la comercialització total (275.462 litres)

 

El perfil del consumidor d’Oli de Mallorca és una persona nascuda a les Illes Balears, major de 46 anys, que viu en família i compra al mercat.

 

Més informació:

El 55% de les persones de Mallorca manifesten que compren Oli de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern