El preu és el tercer factor en la decisió de compra d’aliments per part de les persones de Mallorca.
( 14/01/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, ha desenvolupat un estudi per avaluar la importància de diversos factors en la decisió de compra de les persones de Mallorca.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes a l’enllaç annex.

Es va sol·licitar a les persones entrevistades la importància dels següents factors a l’hora de comprar aliments: qualitat, frescor, preu, oferta, costum, presentació, marca i ecològic.

 

L’estudi conclou que els factors més importants són la qualitat i la frescor i en tercer lloc el preu, si bé pel 62% de les persones el preu és molt important. A l’any 2016 el percentatge de persones que consideraven molt important el factor preu era el 64%.

 

Les persones que més valoren el preu són les persones no nascudes a les Illes Balears, de menys de 46 anys i que compren a l’hipermercat.

El preu és el tercer factor en la decisió de compra d’aliments per part de les persones de Mallorca.  - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern