CURS DE TAST PROFESSIONAL D’OLI D’OLIVA VERGE
( 18/01/19 )

Promogut per la Denominació d’Origen Protegida Oli de Mallorca, els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de febrer, tindrà lloc la segona edició del Curs de Tast Professional d’oli d’oliva verge impartit per la Escuela Superior del Aceite de Oliva.

 

Té com a objectiu oferir una base formativa tant a professionals del sector olier com de la restauració.

 

Al llarg de les cinc jornades, set ponents especialitzats, oferiran la seva visió sobre el del tast de l’oli d’oliva verge, el procés d’elaboració de l’oli, l’olivicultura i la gastronomia per tal de donar als alumnes les eines necessàries per valorar l’oli d’oliva així com identificar els seus punts de millora.

 

Es durà a terme a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears i es precisa la seva inscripció prèvia.

 

CURS DE TAST PROFESSIONAL D’OLI D’OLIVA VERGE - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern