Les persones de Mallorca mengen “pa amb oli” al manco una vegada per setmana
( 28/02/19 )

L’any 2016 l’Institut de Qualitat Alimentaria (IQUA) amb la col·laboració de El Corte Inglés i la DOP Oli de Mallorca, desenvolupà un treball anomenat “Estudi del consumidor de “pa amb oli”, que tenia com a objectiu conèixer el perfil de consumidor de pa amb oli i avaluar el  seu procés d’elaboració.

 

D’acord amb els resultats de l’estudi, un 76,0% de les persones de Mallorca inclouen a la seva dieta setmanal el pa amb oli, i que fins el 59,6% de les no nascudes a Mallorca enquestades, afirmen que també mengen pa amb oli de forma setmanal.

 

Pel que fa al procés d’elaboració, i sobre la pregunta de què és primer, la tomàtiga o l’oli? És cert que la majoria (61,4%), comencen per la tomàtiga i llavors afegeixen l’oli i en darrer lloc la sal, però un 9,7% dels enquestats prefereix en canvi posar primer l’oli sobre el pa i en darrer lloc la sal.  

 

Les persones de Mallorca mengen “pa amb oli”  al manco una vegada per setmana - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern