El 20% de les persones de Mallorca manifesten que compren Ametlla de Mallorca
( 13/05/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes en el link annex.

 

L’estudi conclou que el 20% de les persones entrevistades compren Ametlla de Mallorca, si bé el 86% manifesten que és una compra esporàdica.

 

L’any 2018 es comercialitzaren a les Illes Balears 9.130 kg de IGP Ametlla de Mallorca.

 

En relació al perfil del consumidor d’Ametlla de Mallorca s’observa que les persones majors (més de 46 anys) mostren una major disposició al consum d’Ametlla de Mallorca.

 

El 20% de les persones de Mallorca manifesten que compren Ametlla de Mallorca - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern