Un 65% dels consumidores de Mallorca compren patates de les Illes Balears
( 20/05/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU varen dur a terme un estudi en relació al consum i la procedència dels aliments.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos d’estiu i es varen entrevistar 518 persones residents en Mallorca i que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes a l'enllaç annex.

 

En referència a les patates, producte bàsic a la cistella de la compra, un 100% dels entrevistats afirma que  en compra. Un 65% afirma que les compra d’origen Balear, seguit d’un 30% que pensa que l’origen és indiferent i finalment, un 5% les compra d’altres indrets.

 

En relació a l'estudi fet l’any 2016,  s'observa actualment una major predisposició del consum de patates de les Illes, ja que l’anterior estudi conclogué que només el 43% dels entrevistats en compraven d’aquí.

 

Un 65% dels consumidores de Mallorca compren patates de les Illes Balears - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern