Publicada la decisió favorable per a la inscripció de la Indicació Geogràfica Protegida Oli d’Eivissa/Aceite de Ibiza en el registre de la Unió Europea
( 27/05/19 )

En el Butlletí oficial de les Illes Balears (BOIB) es publicà, el passat dijous, la resolució del director general d’Agricultura i Ramaderia per la qual s’emet una decisió favorable a la sol·licitud d’inscripció de la Indicació Geogràfica Protegida Oli d’Eivissa/Aceite de Ibiza al Registre Comunitari de Denominacions d’Origen Protegides i d’Indicacions Geogràfiques Protegides.

 

El plec de condicions de la IGP estableix que la denominació Aceite de Ibiza/Oli d’Eivissa queda reservada exclusivament per als olis d’oliva verge extra elaborats amb les varietats arbequina, picual, koroneiki, totes soles o en combinació, i que en conjunt representin almenys el 90 %. El 10 % restant pot provenir d’altres varietats inscrites en el registre de varietats comercials.

 

Totes les fases de la producció d’aquest oli, des del cultiu fins a la transformació i l’envasament, es faran a l’illa d’Eivissa.

 

Publicada la decisió  favorable per a la inscripció de la Indicació Geogràfica Protegida Oli d’Eivissa/Aceite de Ibiza en el registre de la Unió Europea - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern