L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) o Indicació Geogràfica Protegida (IGP).
El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevista 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevista en el link annexo.
L’estudi conclou que el 15% de les persones entrevistades compren Palo de Mallorca, si bé el 96% manifesten que és una compra esporàdica.
L’any 2018 es comercialitzaren a les Illes Balears 46.007 litres de Palo de Mallorca.
En relació al perfil del consumidor de Palo de Mallorca s’observa que son homes, nascuts a les Illes Balears que viuen a la part forana i que compren a les botigues.