Un 55% de persones consumidores afirmen que compren l’oli d’oliva de les Illes Balears
( 25/06/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU varen dur a terme un estudi en relació al consum i la procedència dels aliments.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos d’estiu i es varen entrevistar 518 persones que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes a l'enllaç annex.

 

En referència a l’oli d’oliva, l’estudi conclou que un 55% dels consumidors afirma que compra oli d’oliva d’origen Balear, un 23% el compra d’altres procedències i la resta (un 22%) pensa que l’origen és indiferent.

 

En relació a l'estudi duit a terme al 2016 s'observa una major predisposició del consum d'oli d'oliva de les Illes, ja que conclogué que només el 31% dels entrevistats compraven oli d'oliva de les Illes Balears.

 

Un 55% de persones consumidores afirmen que compren l’oli d’oliva de les Illes Balears - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern