L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears.
El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevista 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments. Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevista en el link annex.
L’estudi conclou que el 80% de les persones entrevistades compren verdura de les Illes Balears i en el cas de la fruita és el 79%. En relació a les dades de l’estudi de l’any 2016, s’observa una major predisposició per a la fruita i verdura de les Illes.
Per al 18% de les persones l’origen de la fruita i verdura no és important i un 2% es decanten per a la d’altres indrets.
Fruita i verdura són els aliments en relació als quals les persones de Mallorca demostren més predisposició per comprar-les de les Illes.