El 71% de les persones de Mallorca manifesten que compren ous de les Illes Balears
( 16/08/19 )

L’any 2018 la Direcció General d’Agricultura i Ramaderia, en col·laboració amb l’empresa SEMILLA SAU, han desenvolupat un estudi en relació al consum d’aliments de les Illes Balears.

 

El treball de camp es va desenvolupar a Mallorca el mesos de juliol i agost i es van entrevistar 518 persones residents a Mallorca que compraven aliments.

 

Es poden consultar les característiques de la mostra i el lloc de les entrevistes en el link annex.

 

L’estudi conclou que el 71% de les persones entrevistades compren ous de les Illes Balears, cal dir que els ous són l’aliment d’origen animal en què l’origen té més importància per les persones de Mallorca.

 

En relació a les dades amb un altre estudi elaborat l’any 2016, tan sols un 45% es decantaven pels ous de les Illes Balears, per la qual cosa s’observa una major predisposició pels ous originaris de les Illes en aquest nou estudi.

 

Per altra banda, pel 19% de les persones entrevistades el lloc de procedència dels ous no influeix a la decisió de compra i tan sols un 9% de les persones es decanten pels ous d’altres indrets.

 

El 71% de les persones de Mallorca manifesten que compren ous de les Illes Balears - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern