La tardor el millor moment per visitar les Agrorutes d’Eivissa
( 28/10/19 )

Pots conèixer Eivissa visitant els seus camps, muntanyes, platges, pobles i ciutats, tot gaudint del seu clima i parlant i convivint amb la seva gent. Però la millor manera de conèixer Eivissa és a través dels seus aliments.

A la tardor hi ha la oportunitat de visitar amb activitat els trulls de la Indicació Geogràfica Oli d’Eivissa i veure la molturació de l’oliva i el naixement de l’oli novell. En el cellers elaborador del vi de la terra Eivissa han acabat de fermentat els most de l’anyada i tal vegada pots tenir l’oportunitat de esser de les primeres persones en degustar els vins de l’any 2019. Els elaboradors de Herbes Eivissenques fan feina per extreure el millor aroma de cada planta aromàtica d’Eivissa: mitjançant la destil·lació, infusió o maceració; per la qual cosa visitar les seves instal·lacions és una oportunitat de gaudir dels aromes d’Eivissa.


Les "Agrorutes del bon gust" és un projecte, de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, per donar a conèixer els aliments amb denominació de qualitat, mitjançant la visita del lloc de producció i/o elaboració.

Mitjançant les "Agrorutes del bon gust" es poden visitar els productors de les Illes, veure les seves instal·lacions i conèixer, mitjançant la conversa amb el propi productor, les característiques dels aliments que elaboren.

En els mapes de les Illes pots seleccionar les visites a realitzar per tipus de producte o per zona geogràfica i visitar els productors en el horari indicat o concertar visites amb ells.

La tardor el millor moment per visitar les Agrorutes d’Eivissa - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern