L’any 2019 la producció del Vi de la Terra de Formentera rosat creix un 18%
( 13/01/20 )

 

El vi rosat elaborat sota la indicació vi de la terra de Formentera es va incrementar l’any 2019 un 18%, passant de 20 a 24 hectolitres.

 

La producció total del vi de la terra de Formentera l’any 2019, en canvi, es va veure reduïda en un 38%, i va passar de 253,50 hL el 2018 a 156,45 hL el 2019. Les causes d’aquesta disminució de producció són, d’una banda, les baixes precipitacions que es varen produir a Formentera durant la primavera i l’estiu de 2019 (un 50% menys que l'any anterior) i les temperatures del mes de juliol, que varen ser significativament més elevades que el 2018. A més, la presència d'aus que piquen el raïm a les explotacions fa disminuir la quantitat de raïm sa apte per a l'elaboració de vi. 

 

 

 

L’any 2019 la producció del Vi de la Terra de Formentera rosat creix un 18% - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern