L’any 2019 la producció del Vi de la Terra Eivissa creix un 11% respecte de la mitja dels darrers 5 anys
( 27/01/20 )

El vi elaborat sota la indicació vi de la terra Eivissa va ser el 2019 de 1.662 hL, un 11% superior a la mitja dels darrers cinc anys (1.492 hL).

 La producció total del vi de la terra Eivissa l’any 2019, en canvi, es va veure reduïda en un 14%, i va passar de 1.944 hL el 2018 a 1.662 hL el 2019. Les causes d’aquesta disminució de producció són, d’una banda, les baixes precipitacions que es varen produir a Eivissa durant la primavera i l’estiu de 2019 (un 11% menys) i les temperatures del mes d’agost, que varen ser significativament més elevades que el 2018.

 

és informació: 

http://www.illesbalearsqualitat.es/iquafront/archivo/1484774?nom=%20Eivissa+Producci%C3%B3+2019.pdf&mime=application%2Fpdf

L’any 2019 la producció del Vi de la Terra Eivissa creix un 11% respecte de la mitja dels darrers 5 anys - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern