Obert el termini d’inscripcions de l’edició 2020 del concurs Oleotapa
( 16/03/20 )

La DOP  Oli de Mallorca ha convocat una nova edició del concurs Oleotapa, en qui hi podrà participar qualsevol establiment de restauració de Mallorca.

 

El concurs té com a objectiu el foment de l’ús de l’Oli de Mallorca entre els cuiners professionals de l’Illa.

 

Per participar-hi l’únic requisit es l’ús de l’Oli de Mallorca com a ingredient en l’elaboració del plat.

 

Els interessats s’han d’inscriure, abans del 17 d’abril, a traves de la web de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca (www.olidemallorca.es )

 

Entre tots els inscrits es realitzarà una preselecció de la qual es seleccionaran 8 finalistes que s’enfrontaran a la final que tindrà lloc el dia 27 d’abril a l’Escola d’Hoteleria  de les Illes Balears

 

El jurat valorarà la incidència sensorial de l’Oli de Mallorca en la tapa, la complexitat tècnica, la qualitat organolèptica, la presentació de la tapa i el procés de confecció.

 

Obert el termini d’inscripcions de l’edició 2020 del concurs Oleotapa - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern