La DOP Oli de Mallorca ha convocat una nova edició del concurs Oleotapa, en qui hi podrà participar qualsevol establiment de restauració de Mallorca.
El concurs té com a objectiu el foment de l’ús de l’Oli de Mallorca entre els cuiners professionals de l’Illa.
Per participar-hi l’únic requisit es l’ús de l’Oli de Mallorca com a ingredient en l’elaboració del plat.
Els interessats s’han d’inscriure, abans del 17 d’abril, a traves de la web de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca (www.olidemallorca.es )
Entre tots els inscrits es realitzarà una preselecció de la qual es seleccionaran 8 finalistes que s’enfrontaran a la final que tindrà lloc el dia 27 d’abril a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
El jurat valorarà la incidència sensorial de l’Oli de Mallorca en la tapa, la complexitat tècnica, la qualitat organolèptica, la presentació de la tapa i el procés de confecció.