Dia mundial de l'olivera
( 25/11/21 )

El 26 de novembre és el Dia Mundial de l’Olivera, la DO Oli de Mallorca i la DOP Oliva de Mallorca es sumen a la commemoració amb un programa d’activitats per tal de reivindicar l’olivera com a part de la nostra cultura mediterrània, font d’un dels pilars de la nostra gastronomia, part del nostre entorn i del nostre patrimoni natural.

 

Així, aquest 26 de novembre qui ho desitgi, podrà conèixer el procés d’elaboració de l’oli de Mallorca, des de la collita fins a l’embotellat, S’Oliera de Son Catiu la Cooperativa de Sant Bartomeu de SóllerTambé es podrà visitar l’olivar de Son Alzines (activitat organitzada per Tramuntana XXI dins la II Setmana Gastronòmica de la Serra de Tramuntana).

 

Al voltant del fruit de l’olivera com a aliment, Deborah Piña i Katja Wohr impartiran un taller a que versarà sobre el vincle de les tradicions gastronòmiques mediterrànies i l’olivera.

 

Finalment, dia 27 de novembre, la visita i tast a la finca d’Aubocassa tancarà la programació d’enguany.

Dia mundial de l'olivera - Notícies - Illes Balears - Productes agroalimentaris, denominacions d'origen i gastronomia balear
Logo Govern